Качество в услугите

Прецизни в изпълнението

Коректни в бизнеса

Вашите правилни решения

  • info@teknikservisbg.com
  • +359 895 172 705

Качество в услугите

Прецизни в изпълнението

Коректни в бизнеса

Вашите правилни решения

За нас

Текник Сервис България е утвърден дистрибутор, разполагащ с основен пазарен дял от вноса на резервни части за специализирани машини, производство на реномирани европейски и световни марки.

Голямата и разнообразна продуктова гама дава възможност на нашите клиенти  да се снабдят с всичко необходимо за поддръжката на техните производствени  бази от голям и среден тип.

Основно наше предимство е, че разполагаме с всички необходими резервни части за изключително широк спектър от машини.

Специално разработената онлайн платформа дава възможност на нашите клиенти да са в постоянна връзка с екип от специалисти, имащ грижата да осигури пълна информираност и акуратна доставка на избраните артикули.

Текник Сервис България е представител на големи производители на машини за разнородни видове оперативни дейности. По задание на клиента можем да осигурим пълно оборудване за производствени цехове с различна големина и ниво на автоматизация.

Благодарение на мрежата си от международни партньори, Текник Сервис България  предоставя на своите клиенти и партньори, възможността да разполагат с най – актуалните, качествени и конкурентноспособни продукти за тяхното успешно бизнес развитие.

Нашата страст е машинната индустрия.
Нашия опит е свързването на бизнес ориентираните.
Ние консултираме от стартиращи фирми до вече утвърдили се такива“.

Top